Tung och viktig seger i Karlskrona!
Publicerad: 2018-01-30
Efter Match
LHC tog tre tunga poäng på tisdagskvällen. Det var en match där LHC kontrollerade stora delar av den, men där Karlskrona kom tillbaka och kvitterade i tredje perioden. LHC återtog dock ledningen genom Ken Andre Olimb som också blev matchvinnare.

LHC stod för en väldigt bra första period och hade ett massivt spelövertag. Det var dock Karlskrona som tog ledningen i matchen innan LHC kvitterade genom Jakob Lilja.

– Vi fick en tuff start, en som vi inte hade önskat. Därifrån så sätter vi upp oss för resten av matchen med en riktigt bra första period där vi spenderar mycket tid i anfallszon och har bra fart genom mittzonen, säger Johan Åkerman.

I den andra perioden tog så LHC ledningen i matchen för första gången när Almen Bibic stänkte dit 2-1 efter ett fint, och hårt, förarbete av Ken Andre Olimb. Det målet gjorde att LHC var upp med ett mål inför den tredje perioden.

Där kvitterade Karlskrona till 2-2 innan LHC återtog ledningen genom Ken Andre Olimb. Det blev också det sista målet i matchen och LHC tog därmed en riktigt tung seger.

– Det var tre väldigt viktiga poäng som vi fick med oss härifrån. Nu ställer vi in siktet på att komma hem till Saab Arena och spela två matcher inför en kokande hemmapublik.

Informatör Gustaf Pettersson
Huvudpartners