• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Ny utmaning väntar Cluben när Mora gästar

9 januari 2019 15:12
Inför Match

Det har gått fyra dagar sedan Saab Arena exploderade i glädjeyra när LHC besegrade HV71 inför fullsatta läktare. Sedan dess har LHC-lägret jobbat i tre dagar för att förbereda sig inför morgondagens utmaning när Mora väntar på andra sidan rödlinjen.


– Det ska bli kul att spela match igen. V har haft tre bra träningsdagar den här veckan och det känns som att gruppen är väldigt sugen på att ge sig in i spel igen. Vi har ett bra självförtroende i truppen och det tycker jag märks på träningarna, för det är riktigt bra fart och tryck i killarna, säger Tommy Jonsson.

Sett till de senaste tio matcherna är LHC seriens näst formstarkaste lag med tjugo inspelade poäng, där antalet vinster till fulltid uppgår till fem och antalet förluster efter fulltid endast är två stycken.

– Vi har spelat bra över en längre tid och jag är nöjd med våra prestationer. Jag tycker att det visar på att vi har gjort bra resultat och rent spelmässigt så har vi tagit steg i vår utveckling. Det finns alltjämt saker att jobba på och det är någonting som vi gör varje dag.

Hur ser du på matchen mot Mora?
– Det blir en utmaning, precis som alla matcher i den här ligan. För oss handlar det som alltid om att komma ut med en väldigt bra attityd och inställning. Vi måste tävla om varenda puck där ute och fortsätta göra saker utefter vårt system. Vi är som sagt inne i en bra trend och då blir det än viktigare att fortsätta hålla sig till de bra sakerna och inte sväva iväg.

Många spelare är tillgängliga på forwardssidan. Hur ser du på den situationen?
– Vi har en kraftig konkurrenssituation på forwardssidan och det ger oss valmöjligheter att formera laget på lite olika sätt. Vi kommer att ställa upp med det laget som vi tror har störst möjlighet att besegra Mora i morgon.