• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Ny utmaning väntar Cluben när Mora gästar

9 januari 2019 15:12
Inför Match

Det har gått fyra dagar sedan Saab Arena exploderade i glädjeyra när LHC besegrade HV71 inför fullsatta läktare. Sedan dess har LHC-lägret jobbat i tre dagar för att förbereda sig inför morgondagens utmaning när Mora väntar på andra sidan rödlinjen.


– Det ska bli kul att spela match igen. V har haft tre bra träningsdagar den här veckan och det känns som att gruppen är väldigt sugen på att ge sig in i spel igen. Vi har ett bra självförtroende i truppen och det tycker jag märks på träningarna, för det är riktigt bra fart och tryck i killarna, säger Tommy Jonsson.

Sett till de senaste tio matcherna är LHC seriens näst formstarkaste lag med tjugo inspelade poäng, där antalet vinster till fulltid uppgår till fem och antalet förluster efter fulltid endast är två stycken.

– Vi har spelat bra över en längre tid och jag är nöjd med våra prestationer. Jag tycker att det visar på att vi har gjort bra resultat och rent spelmässigt så har vi tagit steg i vår utveckling. Det finns alltjämt saker att jobba på och det är någonting som vi gör varje dag.

Hur ser du på matchen mot Mora?
– Det blir en utmaning, precis som alla matcher i den här ligan. För oss handlar det som alltid om att komma ut med en väldigt bra attityd och inställning. Vi måste tävla om varenda puck där ute och fortsätta göra saker utefter vårt system. Vi är som sagt inne i en bra trend och då blir det än viktigare att fortsätta hålla sig till de bra sakerna och inte sväva iväg.

Många spelare är tillgängliga på forwardssidan. Hur ser du på den situationen?
– Vi har en kraftig konkurrenssituation på forwardssidan och det ger oss valmöjligheter att formera laget på lite olika sätt. Vi kommer att ställa upp med det laget som vi tror har störst möjlighet att besegra Mora i morgon.