• Huvudsponsorer

Nu stöttar vi damerna mot guld!

15 januari 2018 15:45
Nyhet

LHC:s damlag är tillsammans med Luleå årets stora utmanare till SM-guldet på damsidan. Dessa lag är så överlägsna så att de är redan nu klara för kvartsfinal.


Nu kan Du och Ditt företag stötta damlaget på sin resa i SM-slutspelet!

För endast 3000 kronor blir Du matchsponsor till den första kvartsfinalen som spelas Lördag 17 mars. Vi hoppas på ett starkt stöd från Linköpings näringsliv för att göra skillnad för damlaget. All satsning går oavkortat till LHC Dam.

I paketet ingår både exponering och reserverade platser på matchen där Du bland andra företagare alltså bjuder publiken på entrépengen.

Mejla din bekräftan till [email protected] eller din ordinarie säljkontakt för att visa Ert stöd! Du kan även ringa 013-37 11 90. Läs mer om innehållet genom att klicka nedan.

PS! Håll koll på LHC:arna under OS i Pyeongchang! I det svenska laget återfinns Emilia Ramboldt och Pernilla Winberg. Florence Schelling och Lara Stalder tävlar för Schweiz. Dessutom kommer LHC:s sportchef, tillika silvermedaljören från OS i Turin 2006 – Kim Martin-Hasson – att vara expertkommentator i OS-studion från Pyeongchang.