• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Söndag Sön 8 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

Tommy: "Vi måste komma upp i en hög tävlingsnivå"

5 december 2018 17:44
Inför Match

Det återstår endast två matcher innan det är dags för nästa landslagsuppehåll för SHL-lagen. För Linköpings del väntar i morgon bortamatch mot ett formstarkt Brynäs, som efter en tuffare inledning har tagit kliv uppåt i tabellen.


– En kul utmaning för oss. Brynäs har vunnit en del på slutet och har spelat många jämna, tajta matcher. Vi kommer med bra självförtroende efter en bra seger i lördags som jag hoppas ger oss råg i ryggen, säger Tommy Jonsson.

I lördags blev Linköping återigen ett vinnande lag på hemmaplan när Malmö besegrades med 4-3 efter ett sent avgörande av Filip Karlsson.

– Jag tycker att vi gjorde en bra match mot Malmö där vi visade att vi verkligen är på rätt väg. Sen tycker jag att vi visar upp en mental styrka när vi kommer tillbaka och vänder på tillställningen. Jag vill också lyfta fram Jacob som kommer in och gör en bra match och det var riktigt kul att han fick ta sin första seger.

För Tommy väntar en speciell upplevelse då det är första gången som han står i Gavlerinken Arena som tränare för bortalaget.

– Det är klart att det kommer att kännas speciellt. Det är staden som jag har vuxit upp i och föreningen där jag har ägnat störst del av min karriär som ledare. Men det är bara positiva känslor och det ska bli roligt att åka upp dit.

Vad vill du se i morgon?
– Jag vill se att vi tar vid lördagens match när det gäller energin och attityden. Vi måste komma upp i en hög tävlingsnivå för att vi ska kunna vara framgångsrika i morgon.

Hur är läget i laget?
– Vi har lite skade- och sjukdomsbestyr, så vi får se hur vi formerar laget i morgon.