Premiärfesten 2018 - något för alla!
Publicerad: 2018-09-13
Nyhet
Nu återstår det inte många timmar innan det är dags för hemmapremiären mot Timrå. Premiärfesten som anordnas innan match kommer att innehålla något för alla åldrar, allt från partystämning i tältet till aktiviteter på arenatorget!

Arenan kommer att öppna rekordtidigt för att så många som möjligt ska ta sig till Saab Arena och vara med på den stora festen! 12.00 öppnas dörrnarna och då kommer det att vara full fart i drygt tre timmar innan matmchen startar 15.15.

I tältet kommer det finnas möjlighet att köpa en välsmakande hamburgare med tillhörande dryck! Vill du ha ett alkoholfrittalternativ är det 99 som gäller, med öl blir kostnaden 149:-.

Tältet kommer också att besökas av LHC-profiler från då och nu. Bland annat kommer vår nye ordförande Roger Ekström samt vår assisterande General Manager Niklas "Pajen" Persson att finnas på plats för att snacka upp premiärmatchen.

Utanför tältet kommer vi att bygga upp ett flertal aktiviteter med något att göra för alla åldrar, såväl ung som gammal.

Det kommer att finnas möjlighet att röra sig mellan tältet och aktiviteterna, du kommer då att få en stämpel som gör det möjligt för dig att komma in i arenan igen.

Nu laddar vi för att skapa en heldag med härligt umgänge, mycket skratt och framförallt en riktigt härlig hockeymatch med elektrisk stämning

Har du inte köpt din biljett än så är det hög tid för det. Du hittar biljettpriser och övrig information här och du bokar dina biljetter till matchen här!

Vi ses i Saab Arena på lördag!

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners