• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Torsdag Tor 5 November Nov
Söndag Sön 8 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov

LHC laddar om för semifinal 3

3 april 2014 16:40

Linköpings Hockey Club åkte på en riktig mina i semifinal 2. Skellefteå AIK vann matchen i Cloetta Center med hela 2-8 och leder därmed matchserien med 2-0. I morgon väntar nästa drabbning lagen emellan, då i Skellefteå Kraft Arena.


– Vi hade ett kort snack idag och jag tror att alla inser vikten av att det är ny match i morgon. Det är den som vi lägger energi på och i slutspel är det först till fyra vinster som gäller. Vi går vidare och mobiliserar så att vi kan göra vår bästa match i morgon, för det kommer att krävas, säger Magnus Hävelid.

Vad måste vårt lag göra bättre i morgon?
– Vårt försvarsspel måste vara bättre än vad det var igår och vi måste bli mer kompakta. Vi måste hitta ett bättre samarbete i försvarsspelet och sedan ta tillvara på ett bra offensivt spel när vi vänder spelet.

Anton Blomberg presenterade sig ordentlig för LHC-publiken när han klev in i matchserien mot Frölunda och tacklade i stort sett allting som han såg på isen. Efter att ha vilat några matcher kommer han att kliva in i laget i morgon.

– Han är en energispelare som kan komma in och bidra med fysiskt spel. Det är en ettrig spelare och vi kände att det kan vara läge för honom att komma in nu. Han har bra glöd i grejerna när han kommer in i spel.

Läget i laget:
Albin Lorentzon är ett frågetecken inför matchen. Sebastian Karlsson är alltjämt på skadelistan.