• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar

Brodecki: "Gäller att tro på sig själv"

16 januari 2019 18:00
Intervju

LHC står inför en ny vecka med två riktigt bra utmaningar i form av hemmamötet med Örebro och lördagens bortamatch mot Rögle. Veckan är en chans för LHC att studsa tillbaka resultatmässigt och med vissa detaljer i spelet.


– Det har varit riktigt bra tempo den här veckan och alla känns väldigt påkopplade. Det har varit bra träningar som har gett oss saker inför de kommande matcherna, säger Adam Brodecki.

Förlust senast mot Djurgården. Vad har ni sagt om den?
– I fem mot fem gör vi mycket bra och då är vi nästan bättre än Djurgården, men tyvärr är det specialteams som blir avgörande. Vi har kollat på lite detaljer som vi måste göra bättre och snackat igenom dem. Det är något vi pratar om hela tiden och som vi vill förbättra. Det vi tänker göra är att få ännu mer tryck mot kassen och att alla spelare på isen ska vara ett hot framåt.

Örebro i morgon. Vad säger du om den utmaningen?
– Vi har revansch att utkräva på dem. Vi ska komma ut och spela vårt spel i fem mot fem och göra det bättre i specialteams, då ska vi ha bra möjlighet att ta tre poäng.

Hur ser du på ditt eget spel senaste tiden?
– Det har gått lite tyngre och över en hel säsong så har du både toppar och dalar. När du är i en dipp så är det viktigt att du ser till att den blir så kort som möjligt. Det gäller att komma tillbaka till grunderna och jobba hårt. Sen vet jag att jag är bra i matcher som jag har mycket puck. Det gäller att tro på sig själv, inte tänka för mycket och agera på instinkt istället.