Skön vinst i Ängelholm för J18
Publicerad: 2018-10-09
J18
Efter en tråkig förlust på straffar mot HV-71 i torsdags så var vi väldigt revanschsugna när vi åkte ner till Ängelholm för att spela mot Rögle!

Inget av lagen får igång något passningsspel i första perioden och det är misstag som resulterar i chanser för båda lagen. Men vi jobbar hårt och har med oss en 1-2 ledning efter första perioden. Andra perioden är lik den första även om jag tycker vi skapar fler farliga målchanser än Rögle och borde leda med någon puck så är ställningen 3-3 efter 2 perioder. I den tredje så fortsätter vi att jobba hårt och 2 fina individuella prestationer gör att vi vinner matchen med 3-5 och tar med oss 3 sköna poäng till Linköping. Bra för laget att vi vinner en tight match efter att ha förlorat 2 innan. Arbetsmoralen är väldigt bra och vi bygger vidare mot ännu bättre prestationer.