Tuff förlust för J18 i Malmö
Publicerad: 2018-09-30
J18
Tråkigt slut på en bra match

Jag tycker att vi kommer ner till Malmö och är kaxiga på rätt sätt, åker mycket skridskor och försöker vara konstruktiva med pucken. Malmö har ledningen med 1-0 efter en mycket jämn första period. I den andra tar vi över spelet mer och kan skapa långa anfall och bra lägen att kvittera men istället lyckas Malmö kontra in 2-0 när pressen är som hårdast. Alla i laget är överens om att vi ska ge det en ärlig chans att vända på matchen och efter 14 minuter i tredje har vi gått ikapp. Med 3 minuter kvar drar vi på oss en utvisning och Malmö lyckas göra 3-2 i powerplay. Malmö gör sen 2 mål i tom kasse och slutresultatet skrivs till 5-2. Sätta chanserna, ta mindre utvisningar är några av de lärdomar vi tar med oss från denna förlust.

Malmö-LHC 5-2 (1-0, 1-0, 3-2) Skottstatistik: 33-29 (7-8, 13-9, 13-12)