• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr

Ännu en viktig pusselbit på plats!

16 april 2018 16:33
Pressmeddelande

Ännu en viktig spelare har gett tummen upp för fortsättning i LHC och undertecknat ett nytt kontrakt. Forwarden Madelen Haug Hansen har skrivit på för ytterligare ett år och går därmed in på sin sjunde säsong i Clubens färger.


Madelen kom till Linköping som 19-åring inför säsongen 2012/2013. Sedan dess har det blivit 177 matcher i SDHL där hon har stått för 147 poäng samt ytterligare 20 poäng på 34 slutspelsmatcher.

– Jag trivs riktigt bra i LHC och när Kim sa att hon ville förlänga kontraktet så var det ett enkelt val. Jag har varit i Linköping i sex år nu och det känns som hemma för mig. Jag ser fram emot att vara med på vår resa mot att ta tillbaka guldet, säger Madelen.

Kim Martin-Hasson har därmed landat ytterligare en tung kontraktsförlängning under måndagen. Tidigare idag blev det klart att Emilia Ramboldt stannar i Cluben och med Madelens underskrift är ytterligare två kärnspelare som Kim vill bygga laget runt klara för fortsatt spel.

– Madelen är en centralfigur i vårt lag och en av de spelarna som vi vill bygga laget runt. Vi känner att stommen börjar ta form och vi ser fram emot att fortsätta bygga laget inför nästa säsong.

LHC har dessutom kommit överens om kontraktsförlängningar med målvakten Lisa Nordlöf, backen Amalie Andersen och forwarden Matilda Af Bjur.