Fjärde raka förlusten för J20
Publicerad: 2021-09-15
Nyhet
Kräftgången fortsätter för Linköping i upptakten av J20 Nationell Södra. På onsdagskvällen kom fjärde förlusten på lika många matcher, när man föll mot Rögle med 7-4.

Det blev på många sätt en mardrömslik första period för Linköping. Man tog visserligen ledningen genom Mateusz Szurowski. På sex och en halv minut gjorde nämligen gästande Rögle fyra mål och uppförsbacken var med ens monumental.

LHC repade mod och fick till en reducering blott tio sekunder in på andra perioden genom Georg Weigelt. Här inledes det mönster som resten av matchen följde. Varje gång LHC närmade sig, slog Rögle tillbaka.

Matchen slutade tillslut 7-4 till gästerna från Ängelholm. LHC:s övriga mål i matchen gjordes av William Magnusson och Fabian Wagner.

Nästa match för J20 är på söndag, hemma mot Färjestad. Nedsläpp 12.00.