• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Tommy: "Finns ingenting att spara på"

29 december 2018 12:25
Inför Match

I morgon spelas den sista matchen under kalenderåret 2018. LHC ska bege sig upp till Medelpad för att ställas mot ett formstarkt Timrå, som likt LHC har två raka vinster i bagaget.


Linköpingspubliken bjöd upp till fest när hela 8300 åskådare kom till Saab Arena för matchen mot Färjestad på fredagskvällen. Med tre poäng i bagaget och den häftiga atmosfären i färskt minne så var det en nöjd huvudtränare som sammanfattade sina känslor efter lördagens träning.

– Det var en häftig match, det tror jag att alla som var i Saab Arena tyckte. Jag är väldigt stolt över sättet som vi krigade genom hela matchen och det uppoffrande spel som vi visade upp över 60 minuter. Att få vinna inför den publiken var också väldigt roligt, säger Tommy Jonsson.

Gårdagens bravader är snart ett minne blott för den sportsliga verksamheten. Nu läggs allt fokus på att blicka framåt mot morgondagens bortamatch mot Timrå, den sista matchen på kalenderåret 2018.

– Det är sista matchen innan det blir ett litet nyårsfirande och det finns ingenting att spara på. Vi möter ett lag som är formstarka och som kommer ifrån två matcher där de har kommit ikapp i slutet och sedan vunnit på övertid. Vi ser fram emot att åka upp till Timrå i morgon och göra en fin avslutning på året.

Vad kommer krävas i morgon?
– Det kommer att krävas en väldigt bra insats över 60 minuter. Som jag sa, Timrå kommer med två starka vinster i ryggen och är formstarka så vi kommer att få jobba för varenda meter i morgon. Jag vill se att vi fortsätter spela ett uppoffrande spel, med samma hjärta och attityd som igår men att vi också förbättrar vårt spel med pucken som vi inte var fullt nöjda med igår.

Hur ser det ut i truppen?
– Vi får avvakta morgondagen för att se hur vi formerar oss. Det är alltjämt lite frågetecken på vissa händer och fötter, så vi kommer att ta ett definitivt besked om laget i morgon förmiddag.