• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Lorentzon återvänder - Olsson klar

14 april 2011 17:00

25-årige försvararen Albin Lorentzon återvänder till LHC. Dessutom är forwarden Kalle Olsson, 26, klar för Linköpings Hockey Club. Båda har skrivit på ett ettårsavtal.


LHC-produkten Albin Lorentzon återvänder till moderklubben efter fem år i Norge, Division 1 och Allsvenskan. De senaste tre säsongerna har han tillhört Örebro där han så sent som häromveckan spelade Kvalseriehockey. I Kvalserien var han lagets bästa spelare sett till plus/minus-statistiken.

– En defensivt skicklig back som har helt rätt inställning till uppgiften. Det känns roligt att få hem Albin igen, säger LHC:s sportchef Johan Hemlin.

– Jag skall ge järnet i LHC, det skall bli toppen att få komma hem igen, säger Albin i en kort kommentar.

Kalle Olsson klar

Dessutom är forwarden Kalle Olsson, som de senaste sex säsongerna har representerat Allsvenska Västerås, klar för LHC. Olsson gick hockeygymnasiet i Frölunda och noterades för tre Elitseriematcher och ett mål under sin tid i Göteborg.

– En välutbildad, skridskostark forward som kommer att komplettera vår trupp på ett bra sätt. Han har bra förutsättningar att prova på spel i Elitserien, kommenterar Hemlin.

Kalle Olsson:
– Jag kommer att jobba stenhårt för att ta en plats i laget. Jag kommer att gå in i varje närkamp och täcka skott för att ta den här chansen i Elitserien och LHC.

Båda kontrakten är skrivna på ett år.

Ottosson lånas ut

Sebastian Ottosson lånas ut till Tingsryd under kommande säsong. Den 19-årige forwarden har spelat 35 Elitseriematcher, inklusive slutspel, men nu väntar alltså spel i Allsvenskan.

– Sebastian kommer att spela fullt ut i Allsvenskan under säsongen, han har dessutom möjligheten att slåss om en plats till kommande JVM. En bra lösning för alla parter, avslutar Hemlin.