Eriksson vill se ett attackerande LHC
Publicerad: 2020-08-26
Nyhet
Efter två veckor utan match är det i morgon äntligen dags igen. För första gången den här säsongen kommer LHC att skrinna ut i Saab Arena, där Djurgården väntar på andra sidan rödlinjen.

– Det ska bli kul med match igen. Vi spelade vår första match ganska tätt inpå våran ispremiär och sedan dess har vi kört på. Nu går vi in i ett lite tätare matchschema, så det ska bli både skönt och roligt, säger Daniel Eriksson.

Den här tiden på året jobbas det mycket med spelidén och matcherna som spelas de kommande veckorna funkar som utvärdering för hur arbetet går framåt.

– Matcherna kommer att ge oss svar på hur långt vi har kommit i arbetet med spelet. Jag tycker att vi bitvis ser ganska bra ut på träning, men vi kan inte säga säkert förens vi har fått se det i matchsammanhang.

Vad vill du se i morgon?
– Vi vill se att vi ligger långt fram i banan och sätter vårt försvarsspel högt upp i plan, för att på så sätt skapa mer tid med pucken i anfallszon. Sen vill vi se en hög aktivitet och delaktighet med ett spel som riktar sig mot mål och där vi är attackerande.

Hur ser det ut med laget?
– Vi har samtliga spelare tillgängliga för spel, sen får vi se hur vi formerar laget. Men

Kommunikation Gustaf Douhán
Huvudpartners