• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr

Stor finalfest i Linköping!

6 mars 2019 16:12
Nyhet

För femte gången de senaste sex åren har Linköping Hockey Club kvalificerat sig för SM-finalserien. Nu bjuder vi in till stor finalfest i Stångebro Ishall den 16-17:e mars!


För tredje gången ställs vi mot Luleå Hockey i finalserien. De två tidigare serierna har dessvärre slutat med förlust efter mycket jämna och tajta matcher. Nu är hela Östergötland ute efter revansch!

Vi kommer att inleda finalspelet på bortaplan den 13:e mars för att därefter ta hem finalfesten till Linköping! Den 16:e respektive 17:e mars spelar vi hemma i Stångebro med nedsläpp 14.15.

Under hemmamatcherna kommer vi att öppna dörrarna till Stångebro Ishall 13.00. Business Club kommer att vara öppen där vi kommer att erbjuda mat- och dryck till bra priser! Därtill kommer Club Caféet i Stångebro att vara öppet med försäljning av kaffe, fika med mera.

Vi kommer också att ha försäljning av LHC-souvenirer så att du kan visa vilket lag ditt hjärta tillhör!

Biljetterna till finalmatcherna kommer att kosta 200:- för vuxen och 100:- för ungdom samt pensionär. Du kan också köpa ett paket med biljett till båda matcherna för 300:- respektive 150:-. Du köper dessa på biljett.lhc.eu, i LHC Kundcenter i Saab Arena eller i samband med matcherna i Stångebro.

Varmt välkomna till finalfesten!