Stor finalfest i Linköping!
Publicerad: 2019-03-06
Nyhet
För femte gången de senaste sex åren har Linköping Hockey Club kvalificerat sig för SM-finalserien. Nu bjuder vi in till stor finalfest i Stångebro Ishall den 16-17:e mars!

För tredje gången ställs vi mot Luleå Hockey i finalserien. De två tidigare serierna har dessvärre slutat med förlust efter mycket jämna och tajta matcher. Nu är hela Östergötland ute efter revansch!

Vi kommer att inleda finalspelet på bortaplan den 13:e mars för att därefter ta hem finalfesten till Linköping! Den 16:e respektive 17:e mars spelar vi hemma i Stångebro med nedsläpp 14.15.

Under hemmamatcherna kommer vi att öppna dörrarna till Stångebro Ishall 13.00. Business Club kommer att vara öppen där vi kommer att erbjuda mat- och dryck till bra priser! Därtill kommer Club Caféet i Stångebro att vara öppet med försäljning av kaffe, fika med mera.

Vi kommer också att ha försäljning av LHC-souvenirer så att du kan visa vilket lag ditt hjärta tillhör!

Biljetterna till finalmatcherna kommer att kosta 200:- för vuxen och 100:- för ungdom samt pensionär. Du kan också köpa ett paket med biljett till båda matcherna för 300:- respektive 150:-. Du köper dessa på biljett.lhc.eu, i LHC Kundcenter i Saab Arena eller i samband med matcherna i Stångebro.

Varmt välkomna till finalfesten!

Kommunikation Gustaf Pettersson