• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar

Anton Björkman ska opereras - säsongen är över

27 december 2017 10:30
Nyhet

Backen Anton Björkman drabbades av en axelskada under matchen mot Färjestad den 9:e december. Det är Antons andra skada i samma axel under hösten och nu har läkarteamet tillsammans med Anton tagit beslut om operation. Därmed missar Anton resten av säsongen.


Det har varit ett skadefyllt år för den 18-årige LHC-backen. Under vårsäsongen 2017 drabbades han av axelskada som åtgärdades med en operation i början av april. Efter fem månaders rehabiliteringstid var Anton tillbaka i spel.

Dessvärre har Anton drabbats av samma typ av skada i den andra axeln. Anton och läkarteamet har därför tagit beslut att operera axeln för att stabilisera den. Det innebär en längre rehabiliteringsperiod som gör att Anton kommer att vara indisponibel under återstoden av säsongen 2017/2018.

– Det känns naturligtvis väldigt tufft att råka ut för den här skadan igen. Men jag är inställd på att lägga ner ett hårt jobb under min rehabiliteringsperiod för att komma tillbaka ännu starkare och bättre till nästa säsong, säger Anton Björkman.