LHC vill studsa tillbaka till vinnarspåret
Publicerad: 2018-01-29
Inför Match
En ny vecka börjar och det är en viktig sådan. För LHC väntar tre tuffa matcher som inleds i morgon mot Karlskrona på bortaplan.

LHC satte sig på bussen strax efter lunch på måndagen för den fyra timmar långa bussresan till Karlskrona. Laget kommer därefter att ladda inför matchen med ett lättare träningspass i Karlskrona under tisdagsförmiddagen.

– Det är en lång resa till Karlskrona och med tanke på att vi hade en lång bussresa i torsdags så tog vi beslutet att åka ner dagen innan den här matchen för att optimera förutsättningarna för ett bra resultat i morgon, säger Johan Åkerman.

Hur tänker du kring matchen i morgon?
– Det är en ny viktig vecka för oss som vi inleder i morgon borta mot Karlskrona. För oss gäller det att komma tillbaka på vinnarspåret efter förlusten senast. Vi har spelat bra en längre tid och det är ett taggat gäng som vill ta de tre poängen i Karlskrona i morgon.

Läget i laget:
Ken Andre Olimb är tillbaka i spel efter att ha missat två matcher. Jimmy Andersson och Henrik Törnqvist är inte tillgängliga för spel. Johan Södergran flyttas upp från J20-laget.

Informatör Gustaf Pettersson
Huvudpartners