• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Tommy: "Vill se att vi hittar tillbaka till vårt spel"

11 januari 2019 14:24
Inför Match

Efter ett tungt nederlag på torsdagen ställer LHC om siktet och gör sig redo för en ny utmaning. Lördagen bjuder på match mot Djurgården inför ett fullsatt Hovet, en viktig match i regionen kring topp 6 i tabellen.


– Vi vill se att vi hittar tillbaka till vårt spel. Den insatsen som vi gjorde igår är inte okej där vi föll ur vår struktur och vårt sätt att spela ishockey. Det kommer att krävas att vi följer de sakerna som vi gemensamt har kommit fram till för att vi ska kunna genomföra en bra match mot Djurgården, säger Tommy Jonsson.

Hur ser du på utmaningen?
– Det blir en bra utmaning för oss. Som sagt, jag hoppas att vi kommer tillbaka i morgon och gör en bättre insats. Vi vet att det är en speciell för Djurgården och deras fans och att det kommer vara en häftig inramning på matchen. Sen är varje match viktig eftersom att det är pass jämnt och tajt i tabellen.

Det kommer vara ganska många Linköpingssupportrar på plats i morgon. – Det är roligt att höra att vi kommer att ha en hel del Linköpingssupportrar på plats för att stötta oss. Vi vill göra en insats som gör att de kan känna sig stolta över sitt lag.

Läget i laget?
– Vi har lite frågetecken för morgondagen, så vi kommer invänta dagen och sen ta ett definitivt beslut om hur vi formerar oss.