• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar

Tommy: "Vill se att vi hittar tillbaka till vårt spel"

11 januari 2019 14:24
Inför Match

Efter ett tungt nederlag på torsdagen ställer LHC om siktet och gör sig redo för en ny utmaning. Lördagen bjuder på match mot Djurgården inför ett fullsatt Hovet, en viktig match i regionen kring topp 6 i tabellen.


– Vi vill se att vi hittar tillbaka till vårt spel. Den insatsen som vi gjorde igår är inte okej där vi föll ur vår struktur och vårt sätt att spela ishockey. Det kommer att krävas att vi följer de sakerna som vi gemensamt har kommit fram till för att vi ska kunna genomföra en bra match mot Djurgården, säger Tommy Jonsson.

Hur ser du på utmaningen?
– Det blir en bra utmaning för oss. Som sagt, jag hoppas att vi kommer tillbaka i morgon och gör en bättre insats. Vi vet att det är en speciell för Djurgården och deras fans och att det kommer vara en häftig inramning på matchen. Sen är varje match viktig eftersom att det är pass jämnt och tajt i tabellen.

Det kommer vara ganska många Linköpingssupportrar på plats i morgon. – Det är roligt att höra att vi kommer att ha en hel del Linköpingssupportrar på plats för att stötta oss. Vi vill göra en insats som gör att de kan känna sig stolta över sitt lag.

Läget i laget?
– Vi har lite frågetecken för morgondagen, så vi kommer invänta dagen och sen ta ett definitivt beslut om hur vi formerar oss.