• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Tommy: "Vill se att vi hittar tillbaka till vårt spel"

11 januari 2019 14:24
Inför Match

Efter ett tungt nederlag på torsdagen ställer LHC om siktet och gör sig redo för en ny utmaning. Lördagen bjuder på match mot Djurgården inför ett fullsatt Hovet, en viktig match i regionen kring topp 6 i tabellen.


– Vi vill se att vi hittar tillbaka till vårt spel. Den insatsen som vi gjorde igår är inte okej där vi föll ur vår struktur och vårt sätt att spela ishockey. Det kommer att krävas att vi följer de sakerna som vi gemensamt har kommit fram till för att vi ska kunna genomföra en bra match mot Djurgården, säger Tommy Jonsson.

Hur ser du på utmaningen?
– Det blir en bra utmaning för oss. Som sagt, jag hoppas att vi kommer tillbaka i morgon och gör en bättre insats. Vi vet att det är en speciell för Djurgården och deras fans och att det kommer vara en häftig inramning på matchen. Sen är varje match viktig eftersom att det är pass jämnt och tajt i tabellen.

Det kommer vara ganska många Linköpingssupportrar på plats i morgon. – Det är roligt att höra att vi kommer att ha en hel del Linköpingssupportrar på plats för att stötta oss. Vi vill göra en insats som gör att de kan känna sig stolta över sitt lag.

Läget i laget?
– Vi har lite frågetecken för morgondagen, så vi kommer invänta dagen och sen ta ett definitivt beslut om hur vi formerar oss.