Worge Kreü: "Man vill vinna de här matcherna"
Publicerad: 2020-09-01
Nyhet
Nedräkningen är i full gång inför torsdagens derby i Saab Arena. En som verkligen ser fram emot att möta rivalerna från Norrköping är LHC-produkten William Worge Kreü.

– Det ska bli extremt kul på torsdag. Det är mitt första, riktiga”, Östgötaderby mot Hästen. Jag har växt upp med att möta dem i ungdomslagen, jag vet vilket viktigt derby det är och hur mycket det betyder för fansen och för oss som kommer från stan från början, säger William Worge Kreü.

Kände man av derbykänslorna även i ungdomslagen?
– Ja, det gjorde man men det var inte på samma sätt. Visst, tränarna försökte att få det till ett derby precis som de träningsmatcherna A-laget spelade mot Hästen. Det ska bli riktigt kul att få lira ett riktigt derby den här gången.

Du är från stan. Vad betyder matchen på torsdag för dig?
– Man vill vinna de här matcherna, för fansen och för en själv. Det är vissa matcher som ligger lite extra nära hjärtat och det här är definitivt en av dem.

Vad säger du om säsongen så här långt?
– Det känns bra så här långt. Vi ser ut att få ett bra lag i år, det gäller bara att vi får ihop det på ett bra sätt. Det är kul att vara igång. I början kändes det att det hade gått ett halvår sedan vi var på is sist, men nu börjar man komma in i det mer och mer.

Kommunikation Gustaf Douhán
Huvudpartners