• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Hemma
Växjö
VLH
Borta
Linköping
LHC

Monstret nollade regerande mästarna

22 september 2018 20:19
#VLHLHC

Det var en jämn, tät och målsnål match i Vida Arena mellan Växjö och Linköping på lördagen. I förlängningen sköt dock Nick Sörensen tredje raka segern till Linköping med matchens enda mål.


Växjös premiär blev inte riktigt vad klubben tänkt sig och det blev tung förlust mot nykomlingen Timrå. I kvällens hemmapremiär inledde dock smålänningarna starkt mot Linköping som kom till spel med två raka fullpoängare. Trots 13 skott på mål för hemmalaget gick inget i mål efter 20 minuters spel.

– Jag tycker att vi har kontroll på spelet. Börjar betydligt bättre och för matchen, sa Växjös Joel Persson i C More.

Den andra perioden var betydligt jämnare men skulle även den bli mållös. Allra närmast att bryta dödläget var hemmalagets Arvid Lundberg vars slagskott tog i stolpen bakom Jonas Gustavsson.

– Jag tycker att andra är bättre av oss. vi försöker mer, men det är en jämn och tajt match. Vi ska försöka skapa mer chanser i den tredje perioden, sa Linköpings Broc Little i C More.

Tredje raka för östgötarna

Vi skulle inte bjudas på några mål i den tredje akten heller och det var en mäktig målvaktskamp mellan Viktor Fasth och Jonas Gustavsson vi bjöds på i Vida Arena. I den efterföljande förlängningen skulle sedan målnollan spräckas. Mattias Bäckman hittade Nick Sörensen som sköt i skäret och satte pucken bakom Viktor Fasth för tredje raka vinsten för östgötarna. Växjö har å sin sida inlett med två raka förluster.

– Riktigt skönt! Det är en krigarvinst idag och vi lyckas ta extrapoängen efter hårt jobb, sa matchhjälten Nick Sörensen i C More.

Se höjdpunkterna från matchen här!