• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar

Marknadsaktuellt

Här nedan hittar Du erbjudanden från Linköping Hockey Club till Ditt företag som andra har uppfattat väldigt positivt. Vi tipsar alltså Dig om upplevelser för Dig och Dina kunder som är mycket uppskattade. Läs mer, hämta information och kontakta oss gärna på 013-37 12 00, [email protected] eller Din ordinarie säljkontakt. Välkommen!

 

Komplett Produktbroschyr

LHC:s produktbroschyr för näringslivet

Vill du ha en översiktlig bild över vad LHC kan erbjuda Dig och Ditt företag skall Du ladda ned vår produktbroschyr. Här får Du en överblick samt i detalj allt om exponering, representation, biljetter och nätverksmöjligheter. I Saab Arena finns det också goda möjligheter till representation och häftiga upplevelser. 

>> LHC:s produktbroschyr 2018/2019 (4 MB pdf)

   

Nedsläpp

Hockeyproffs För En Dag!

LHC erbjuder Dig och Ditt företag att vara Hockeyproffs för en dag. Ni kommer till Stångebro
där vi har 40 st fullt moderna, kompletta ishockeyutrustningar med LHC-tröjor i blått och vitt.
Ni byter om och spelar en riktig hockeymatch under ledning av vår domare.

Vi bokar in en ledig istid som passar er eller varför inte kombinera med en riktig SHL-match? Då får ni den perfekta upplevelsen att själv spela och sedan åtnjuta de riktiga proffsen i SHL tillsammans med god mat. Den perfekta företagsaktiviteten både för personal och kunder! Eller varför inte i kompisgänget? 

>> Mer information och Priser

   

Nedsläpp

Tidningen Nedsläpp - Annonsmedia

Tidningen Nedsläpp utkommer veckan före seriestart i SHL - vecka 37 (ca 14-16/9) och sänds ut till ca 78 500 hushåll i Linköping och Åtvidaberg. Dessutom delas den ut kostnadsfritt till ca 5 000 företag. 

Nedsläpp är en mycket populär gratistidning som dessutom sparas under hela säsongen hso många läsare. Kontakta våra säljare för en annons! Vi kan hjälpa Dig att utforma Din annons om Du beställer senast 25 augusti. Färdig annons senast 1/9.
 
>> Annonsformat och Priser

   

Matchprogrammmet

Matchprogrammet - Med Din annons!

Det klassiska matchprogrammet uppskattas av många i publiken. Det är det bästa sättet att hålla koll på aktörerna på isen samt det faktaunderlag och tränarkommentarer som erbjuds. Matchprogrammet erbjuds dessutom alla företagsgäster som besöker matchen i loger och arrangemang.

Din annons finns med under samtliga matcher LHC spelar i SHL och SM-slutspelet. Vi behöver ha Din färdiga annons senast 1/9 och en vecka innan om Du behöver hjälp med utformningen.
 
>> Annonsformat och Priser

   

LHC Network

LHC Network - Skapa kontakter!

LHC Network är vårt nätverksforum för LHC:s samarbetspartners. Välkommen varannan onsdag lunch till Saab Arena! Under lunchen får Du sportinfo från en av LHC:s tränare samt en externt föredrag. . Föranmälan senast torsdagen innan på [email protected].  
 
>> Info LHC Network

   
Business Club

Representation i världsklass No 1!

NYHET! Business Club har tidigare varit reserverat för årsabonnemang. Nu öppnar vi upp möjligheten att boka enskilda matcher! Representera med Dina kunder i en affärsstimulerande miljö! Du äter och nätverkar i lugn och ro. Du ser matchen från absolut bästa plats och återvänder till Business Club i pauserna. Möjlighet till årsabonnemang.
 
>> Produktblad Business Club Biljett 

   
Diamond Club

Representation i världsklass No 2!

Representera i  Diamond Club. En av de bästa totalupplevelser som erbjuds i Sverige för Din kund. Du äter och nätverkar i lugn och ro. Du ser matchen med perfekt utsikt. Allt på samma ställe! Möjlighet till årsabonnemang.
 
>> Produktblad Diamond Club 

   
Företagshockey

Ishockey - Din egen motion!

Förena verklig nytta med nöje! Du håller igång med ett hockeyträningspass varje torsdag morgon 07:30. Fredrik Emvall leder träningarna. Vi avslutar med frukost. Dessutom ett härligt gäng och bra nätverk. Vi startar i september varje år och kör så länge hockeysäsongen pågår!
 
>> Företagshockey torsdagar (1015 kB pdf)