• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Tisdag Tis 4 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 18 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan

LHC Team 1217

Välkommen till Team 1217!

- Ett samarbete mellan LHC, Mediehuset Corren, Stångåstaden och Länsförsäkringar Östgöta  

LHC Team 1217 är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år erhåller ett fritt Säsongskort Sittplats på LHC:s matcher förutsatt att du förbinder Dig att avstå alkohol och droger under hela året fram till 1 augusti. Du skriver på ett avtal där Du bekräftar detta. Avtalet gäller tills vidare och Du kommer att få bekräfta det en gång per år tills det år Du fyller 18 år för att få möjligheten att få ut ett nytt säsongkort. Du måste alltså vara alkohol- och drogfri kontinuerligt 24 timmar om dygnet över höst/vinter/vår och hela sommaren för att få tillgång till den kommande säsongen.

Säsongen 2018/19

ANMÄLAN (NEDAN) ÄR NU STÄNGD!

- Team 1217 är för ungdomar mellan 12 och 17 år, men för att vara enkel och rättvis innebär det för säsongen 2018/2019 att alla ungdomar som är födda mellan 2001 och 2006 haft chansen att anmäla sig.  

- Du som anmält dig och fått ett bekräftelsemejl men inte hade möjlighet att komma och skriva på kontraktet på Stadsfesten får tre alternativa tillfällen, se nedan. Detta gör Du tillsammans med målsman för att Du ska få Ditt säsongskort utkvitterat.

- Glöm inte att både föräldrar och barn måste vara närvarande vid kontraktssigneringen. Det går inte att skicka via ombud eller liknande. Detta är av det skälet att vi är noga med att projektet är seriöst och föräldrarna har ett ansvar i att kolla att ungdomarna håller sin del av avtalet, d v s att vara helt drog- och alkoholfri från det att avtalet tecknas, 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan hela säsongen och vidare över sommaren om man vill fortsätta säsongen därpå.

- Du som blir antagen som medlem skall visa respekt för det Du erhåller helt kostnadsfritt genom Team 1217. Det är fullständigt självklart att Du sköter Dig på ett bra sätt - i arenan, på stan, i skolan m m och är en god kamrat i alla lägen.

- Ambassadörer för Team 1217 från LHC är två spelare, Sebastian Karlsson från herr- och Pernilla Winberg från damlaget. Det är i första hand dessa som skriver under "kontraktet" tillsammans med Dig och en av Dina föräldrar (målsman).

LHC förbehåller sig rätten att ändra/utveckla utformningen av konceptet fortlöpande. Säsongskortet berättigar till anvisad plats i Saab Arena. OBS! Det är ENDAST dessa platser som står till Ditt förfogande med Team 1217-kortet. Notera att Du kan bli av med Ditt kort om Du inte sköter detta och försöker ta Dig in på andra sektioner.

- Du har också fri entré och fri sittning på samtliga matcher i SDHL mot uppvisande av Team1217-kortet.

Vi tackar våra samarbetspartnes, Mediehuset Corren, Stångåstaden och Länsförsäkringar Östgöta som stöttar Team 1217 och skapar mervärden i detta projekt.

PS! Om Du känner till någon som fått ett kort men inte uppfyller avtalet, mejla oss på [email protected].

Välkommen till LHC Team 1217
hälsar Linköping Hockey Club genom
Sebastian Karlsson & Pernilla Winberg

 

Anmälan 2018/19

Anmälan till Team 1217 den här säsongen är nu stängd.

Tillfällen för att signera kontrakt och kvittera ut Säsongskort

Alla som har anmält sig via formuläret och fått en bekräftelse på anmälan per epost kan skriva kontrakt och hämta ut sina säsongskort vid något av följande tillfällen. Platsen är Receptionen Saab Arena.

Måndag 3/9 16-18.30
Tisdag 11/9 16-18.30
Onsdag 12/9 16-18.30

Kan du inte närvara vid Stadsfesten så kommer det fler tillfällen framöver. Håll utkik här!

Glöm inte att förälder/målsman måste närvara vid kontraktsskrivningen.

Inte uppfyllt din del? [email protected]