Thomas Pettersen har hittat sin assisterande tränare
Lagbygget SDHL2021-07-15
Inför den kommande säsongen väljer SDHL-lagets Thomas Pettersen att rekrytera en ny assisterande tränare. 31-årige Alexander Hanning kommer närmast från LHC:s ungdomssektion och har skrivit på ett tvåårsavtal med Cluben.

– Det känns jättekul och inspirerande. Jag har varit med Thomas under försäsongen och vi kommer bra överens. Vi har en härlig spelargrupp som har kört på stenhårt under försäsongen, så det känns jättekul, säger Alexander.

Det har varit en process att få alla bitar på plats, men redan under sommarträningen var Alexander med och höll i vissa träningspass. Att tidigt etablera sig i ledarstaben ser han som positivt.

– För mig har det varit jätteviktigt. Vi har en bra och stark stomme som har varit i många år, men också fått in många yngre. Det känns jättebra och alla har kört på riktigt bra under sommaren.

– Jag har alltid varit intresserad av ledarskap. Nu kommer jag från tre år på ungdomssidan och känner att det här är ett bra steg i min utveckling. Jag är född och uppvuxen i Linköping och älskar LHC, så det här är verkligen ett stort uppdrag för mig.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán