Dan Pettersson förlänger med Cluben!
Publicerad: 2018-12-14
Pressmeddelande
Linköping Hockey Club kan idag meddela att forwarden Dan Pettersson har förlängt sitt kontrakt med Cluben! Dan, som kom till LHC inför den här säsongen, har skrivit på för ytterligare två år och är därmed kontrakterad fram till och med säsongen 2020/2021.

Dan var en av de sista spelarna in till årets trupp när han undertecknade ett ettårsavtal i mitten av juli. Efter en imponerande höst där han har varit bärande som center i fjärdekedjan är parterna alltså överens om en förlängning av avtalet.

– Vi är mycket nöjda över att knyta till oss Dan för två ytterligare år. Han har anpassat sitt spel till SHL på ett imponerande sätt och vi ser att han kommer att kunna ta ytterligare steg i sin utveckling i vår verksamhet, säger Fredrik Emvall, General Manager i Linköping Hockey Club.

Dan är väldigt nöjd med att ha förlängt sitt avtal och ser fram emot att fortsatta karriären i LHC.

– Det känns givetvis väldigt kul och det har varit min målsättning ända sedan jag skrev på i somras. Vi har haft en bra dialog och vi har en samstämmig syn på framtiden. Jag har blivit väl omhändertagen och har fått en bra roll här i Linköping, säger Dan.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Officiella leverantörer
Huvudpartners