Seger mot SDE
Publicerad: 2020-11-29
Nyhet
LHC avslutade den intensiva matchveckan med att besegra SDE med 2-1 efter overtime. Rhyen McGill stod för avgörandet, men det var en insats som lämnade en del att önska.

– Två poäng är bättre än noll, men den här prestationen är inte bra från oss. Vi pratade inför helgen om att det var som två slutspelsmatcher för oss och vi lyckas inte leva upp till våra egna förväntningar. Det kommer att bli ett lite längre möte efter helgen för att snacka igenom vad vi gjorde under de här två dagarna, för det här är inte tillräckligt bra för ett lag som oss, säger Thomas Pettersen.

Vad hade du velat se mer av?
– Jag hade velat se mer desperation och att vi spelar för att vinna varje duell. Då hade vi gett oss själva förutsättningar för att ta mer än två poäng under den här helgen. I båda matcherna är vi inte tillräckligt bra från start och det sätter litegrann tonen för våra prestationer. Så det finns en hel del att jobba på de kommande dagarna.

Hur ser du på de kommande matcherna?
– Vi står inför två tuffa matcher nästa helg mot MODO och Luleå. Då kommer det krävas betydligt mer av oss om vi ska ge oss själva chansen att ta poäng mot dem.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners