Tangnes: "Inte åka runt och tänka för mycket"
Publicerad: 2018-02-23
Inför Match
I morgon är det äntligen dags för SHL-hockey igen! Linköping åker till Stockholm och Hovet för att möta tabelltvåan Djurgården för fjärde och sista gången i grundserien.

– Det är skönt att det drar igång igen. Alla är väldig spelsugna efter att ha varit matchlediga under två veckor. Alla är inspirerade av bra prestationer under OS i Sydkorea så det ska bli väldigt kul att komma igång igen, säger Dan Tangnes.

Hur har det sett ut sen ni återsamlades i söndags?
– Det har varit mycket energi och samtliga spelare har lagt ner ett väldigt hårt arbete. Det har sett bra ut med tanke på att vi har haft en del spelare borta. Det är ett spelsuget som längtar efter att få tävliga på riktigt.

Vad blir nyckelfaktorer mot Djurgården?
– Vi har kommit till ett stadie i säsongen där en nyckelfaktor blir att komma ut och köra och spela en bekymmersfri ishockey. Sen är det som vanligt när man möter Djurgården, det gäller att spela sig ur egen zon på ett snabbt och bra sätt. Sen gäller det att inte åka runt och tänka för mycket utan släppa loss.

Hur ser läget i laget ut?
– Fredrik Karlström har ådragit sig en skada och spelar troligtvis inte mer under grundserien. Anton Karlsson har varit lite krasslig under dagen så vi får se hur han mår i morgon. Anton Björkman är skadad sedan tidigare och Derek Roy är fortfarande i Sydkorea. I övrigt är samtliga spelare tillgängliga.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners