• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar

Krönika: Du är vårt powerplay

7 december 2018 15:18
Krönika

Visserligen är det inte tillåtet att spela 7 mot 6 i hockey. Ändå är det den effekten en fullsatt Saab Arena ger.


När jag pratar med våra ledare och spelare om vad vi som inte är på isen kan göra för att öka chanserna att vinna matcher så blir svaret: ”Fyll hallen”. Att spela inför fullsatta läktare ger den där extra kraften som är så värdefull i en tät och lång serie.

Visst är det något speciellt även för oss på läktaren när arenan är välfylld och ståplats drar igång sång och ramsor! Humöret blir lite bättre, man blir varm inombords och begreppet ”Tillsammans är vi starka” blir en verklighet. Och vi vinner fler matcher!

LHC är den SHL-klubb som haft störst ökning av antalet åskådare hittills i år - stort tack för ert stöd så här långt! Vi inser ödmjukt att vi som club måste förtjäna ert stöd och vi finslipar hela tiden, både på och utanför isen. White Lions, Tifogruppen och övriga på ståplats gör ett fantastisk jobb för att hålla hög stämning under matcherna.

Nu gäller det att vi på sittplats hakar på och förstärker deras röster! Det är faktiskt kul, testa får du se! Låt oss dra igång stöttande handklapp, låt oss ställa oss upp (ja, det är tillåtet även på sittplats!) och ge grabbarna på isen det extra stödet i ryggen. Låt oss visa att vi har en stark och bra läktarkultur i Linköping.

Att fylla arenan mot Färjestad imorgon vore extra kul. Tänk om över 8000 personer får vara med om vår första ”Teddy bear toss”, när vi kastar in nallar på isen i sista powerbreaket. Då blir det extra många nallar (och kronor) till barn som också behöver stöd i livet. Fast på ett helt annat sätt än laget på isen. Det är många drömmar som gror i Stångebro... När vi vaknar på lördag ligger vi trea i tabellen. Går vi och lägger oss som serieledare?

Kom igen Linköping, nu kör vi!

Ni på sittplats är ni klara?

Roger Ekström
Ordförande LHC