• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Tommy: "Vi går in i en viktig fas av säsongen"

4 januari 2019 17:01
Inför Match

Saab Arena bjuder in till ytterligare en publikfest inför välfyllda läktare. På lördagskvällen ska två av seriens formstarkaste lag göra upp i ett rykande hett rivalmöte.


– Jag vill se att vi fortsätter på den inslagna vägen. Vi har spelat med mycket attityd och hjärta de senaste matcherna och framförallt har vi tävlat i 60 minuter. Det är väldigt viktiga grundstenar för att vi ska kunna vara framgångsrika över tid. Vi går in i en viktig fas av säsongen nu med tio matcher fram till nästa landslagsuppehåll som är i februari, säger Tommy Jonsson.

Det finns förutsättningar för en ganska bra match.
– Vi ser fram emot en väldigt bra match med mycket känslor. Matcherna mot HV71 brukar präglas av det och med mycket folk på läktarna hoppas vi att det blir riktigt bra stämning. Jag tycker att det är väldigt roligt att vi har slutsålt för andra matchen i rad.

Vad blir viktigt rent spelmässigt?
– Det finns ett antal viktiga punkter som vi har identifierat inför matchen i morgon och en del av spelet som vi måste förbättra är spelet i powerplay. Vi tycker inte att vi har haft den effektiviteten som är önskvärd de senaste matcherna och just powerplay-spelet är väldigt avgörande i tajta och jämna matcher, vilket det oftast är i den här ligan.

Hur är läget i laget?
– Vi kommer att ta ett definitivt beslut om laget i morgon förmiddag.