Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Fredag Fre 26 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Idag 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Tisdag Tis 7 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

Östman: ”Ser fram emot en ny lördagsmatch på hemmaplan”

15 oktober 2021 18:07
Nyhet

Med gårdagens seger i ryggen blickar LHC:s SHL-lag fram mot nästa utmaning. För andra dagen i rad väntar match hemma i Saab Arena, nu med Frölunda som motståndare.


– Vi ser fram emot en ny lördagsmatch på hemmaplan. Jag hoppas att vi ska kunna följa upp gårdagens seger med en bra insats och att publiken är med på noterna från start. Vi har varit bortskämda med väldigt bra stöttning de här första hemmamatcherna, säger Klas Östman.

Faktum är att LHC har spelat allt bättre de senaste fyra matcherna, men det var först igår som den offensiva utdelningen kom. Jobbet med att sätta spelet fortsätter med oförändrad styrka.

– Jobbet med spelet fortsätter som vi har planerat. Jag tycker att vi har förbättrat vårt försvarsspel och det är där som vi har lagt det största arbetet under de senaste veckorna. Jag tycker att spelet med puck så sakteliga tar fart och utdelningen igår kan ge oss extra självförtroende.

Vad kommer krävas i morgon?
– Vi kommer behöva lägga ner ett väldigt hårt jobb och matcha Frölundas arbetsmoral. Vi vet vad vi har att vänta oss i spelet från dem och vi ska utifrån vårt sätt försöka göra en så bra insats som möjligt.

Hur tänker du kring laget i morgon?
– Vi ligger lågt med laget idag och tar ett beslut om hur vi formerar oss under morgondagen.