• Huvudsponsorer

Toppmöte när LHC Dam åker till Stockholm

20 september 2017 16:26
LHC Dam

Det är drygt tre timmar kvar innan Linköping för andra gången den här säsongen går upp mot Djurgårdens IF i SDHL. LHC kommer till matchen med gott självförtroende efter helgens dubbla segrar mot Luleå.


– Det betyder otroligt mycket. Vi visste att vi hade två riktigt tuffa matcher på bortaplan och det är ett styrkebesked att komma därifrån med fem poäng. Vi ser att spelet börjar sätta sig mer och mer, vi värderar bättre och vi får också igång målskyttet, säger Madeleine Östling.

LHC och Djurgården möttes i den andra omgången för en och en halv vecka sedan, en match som LHC vann efter straffar. Men det var en insats som lämnade mycket att önska rent spelmässigt.

– Det ska bli skönt att få chansen att revanschera sig på oss själva. Vi kände att vi gav bort en poäng alldeles för lätt mot dem senast. Vi ser fram emot att möta dem igen och göra en bra match över 60 minuter.

Vad vill du se i spelet?
– Vi vill se att spelsystemet sitter. Vi pratar mycket om att hockey är en komplex sport och att det är viktigt att vi värderar situationerna på rätt sätt.