Intressant seriepremiär i helgen
Publicerad: 2022-09-10
Nyhet
Idag, lördag, kliver det första av alla LHC-lag in i tävlingssäsongen. J20 kliver in i premiärhelgen med gott självförtroende efter seger i förra veckans cup i Stångebro.

– Vi fick spela tre bra matcher mot väldigt bra motstånd, så på många sätt var det en bra genomkörare för oss. Naturligtvis var det kul att vinna turneringen, det ger bra självförtroende i gruppen, men framför allt var det bra att få tre skarpa matcher innan seriepremiären, säger Andreas Melin.

Under senvåren och sommaren har stora delar av det guldvinnande laget från i våras, bytts ut och ersatts av yngre förmågor.

– Vi har bytt ut hela backsidan och stora delar av forwardssidan. Det känns intressant att se vad det här laget kan prestera under den här säsongen. Målsättningen är att inledningsvis ta oss till Topp 10-serien, för att sedan ta oss fram mot ett förhoppningsvis lyckat slutspel.

Under premiärhelgen står Västerås och Södertälje för motståndet.

– Det är två bra lag som vi har största möjliga respekt för. Samtidigt är vi i en fas av säsongen där vi bygger vårt och vår metodik, så inför de här matcherna kommer vi bara prata om vad vi själva ska göra.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners