Två backar ansluter till Linköping Hockey Club
Publicerad: 2016-04-18

Linköping Hockey Club kan idag meddela att backarna Niclas Lundgren och Eddie Larsson har skrivit på för LHC. Niclas och Eddie kommer närmast från spel i Växjö Lakers och har skrivit på för två år vardera i Linköping.

– Niclas och Eddie är två spelare som har varit intressanta för oss en längre tid. Det är två väldigt skickliga spelare som vi vet kommer att tillföra mycket till vår backbesättning, säger Fredrik Emvall.

26-årige backen Niclas Lundgren har Västerås som moderklubb vilket utöver Växjö Lakers är den enda klubb som han har representerat. Nu kan han addera Linköping till listan över klubbar i sin karriär.

– Jag tror att LHC har något väldigt bra på gång. Jag tror också att det är en väldigt utvecklande miljö att vara i och jag ser fram emot att spela i Linköping de kommande åren, säger Niclas.

För Eddie Larsson är Linköping Hockey Club en gammal bekantskap. Eddie spenderade nämligen två år på hockeygymnasiet i Linköping innan han gav sig ut på en karriärsresa som innefattar spel i MODO, Sundsvall, Västerås, BIK Karlskoga och sedermera Växjö Lakers.

– Det ska bli väldigt skoj att komma tillbaka till Linköping. Det var i LHC som jag fick lära mig hur det var att spela på en hög nivå och att jag nu får chansen att komma tillbaka känns väldigt roligt. Som 16-åring stod jag själv på ståplats i Cloetta Center och drömde om att få ta en plats i omklädningsrummet, säger Eddie.

Informatör Gustaf Pettersson
Huvudpartners