Ingrid Morset förlänger med LHC
Publicerad: 2021-04-30
Lagbygget SDHL
Hon har varit en grundbult i LHC:s försvarsuppställning sedan 2014. Nu är det klart att Ingrid Morset blir LHC trogen i ytterligare två säsonger.

Det känns som en självklarhet att fortsätta tävla för Cluben och det är skönt att ha allt klart redan nu så man kan lägga all energi på förberedelserna inför kommande säsong, säger Ingrid.

Ingrid kom till Linköping inför säsongen 2014/2015 och blev under sin första säsong svenska mästare med Cluben. Därefter har det blivit tre silvermedaljer i LHC-tröjan.

– Målet för säsongen är att sätta Linköping på kartan igen. Jag vill hitta tillbaka känslan av att vara det bästa laget. Efter två rätt så tunga säsonger är jag mer än redo att ta tillbaka SM-titeln till Cluben.

Med sina 28 år och mer än tioåriga erfarenhet av spel i Riksserien/SDHL blir Ingrids erfarenhet viktig. Hon säger själv att hon börjar bli till åren, men ser också att hon fortsatt utvecklas och blir en bättre spelare.

– Trots att jag börjar bli lite till åren och kanske har slutat ta dom här stora kliven, känns det fortfarande som att jag blir en lite bättre spelare varje säsong. Ligan blir bättre för varje år och jag gör mitt allra yttersta för att hänga med på trenden.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners