• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 7 November Nov
Söndag Sön 10 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov

Förlust mot Frölunda

19 december 2017 21:48
Efter Match

En välspelad hockeymatch mellan två bra lag slutade med seger för Frölunda. Hemmalaget hade ett antal bra chanser, men var ineffektiva och se fick därmed se gästerna fira på slutsignal.


Matchen i Saab Arena spelades i ett väldigt högt tempo och det var gästerna Frölunda som tog initiativet från start. Under de första fem minuterna var det gästerna som kontrollerade matchen innan LHC kom in ordentligt i handlingarna.

Hemmalaget fick chansen i powerplay ett par gånger om i den första perioden men ett bra boxplay-spel kombinerat med fint agerande mellan stolparna av Johan Gustafsson gjorde att LHC inte fick in pucken.

Första perioden innehöll därtill mängder av känslor och det var främst Emil Sylvegård som stod i händelsernas centrum i hemmalaget. Det var ett antal situationer efter avblåsning där Emil i allra högsta grad var inblandad i irritation och skickade energi till lagkamraterna.

En välspelade första period slutade rättvist, om än tråkigt, 0-0.

I den andra perioden var det åter Frölunda som hade bäst inledning. LHC fick efter ett par minuter chansen i powerplay men lyckades inte den här gången heller och fick kort därefter spela boxplay, vilket de klarade av.

Frölunda tog ledningen i matchen femton minuter in i perioden när Max Friberg skickade in retur som uppstod efter skott av John Nyberg.

Den tredje perioden var blott två minuter gammal när LHC:s Derek Roy fick sitta av två minuter på botbänken. LHC klarade återigen av sitt numerära underläge, men strax därefter utökade Frölunda sin ledning till 2-0 genom Pontus Widerström.

För Linköping återstod bara en sak, full fart framåt. Hemmalaget skapade mängder av bra målchanser och vid ett par tillfällen gick pucken som en flipperkula framför Johan Gustafsson, men hemmalaget förmådde inte att få in pucken.

En välspelad hockeymatch slutade dessvärre med vinst för Frölunda 2-0.