Allt högre temperatur på företagsmarknaden
Publicerad: 2020-06-03
Nyhet
Det har varit en annorlunda vår för stora delar av världen, likaså för LHC:s marknadsavdelning. På senare tid har emellertid allt fler företag valt att skriva nya avtal med LHC.

– Det har varit en annorlunda situation för oss med tanke på den pandemi som sprider sig över världen. Det var många företag som var tvungna att se över sin verksamhet, vilket gjorde arbetet med att teckna nya avtal något svårare. Våra säljare har visat prov på ett väldigt bra tålamod och förståelse i situationen och jag är väldigt nöjd med deras insats under våren, säger Michael Sturehed, marknadschef i LHC.

Under den senaste tiden har allt fler företag tecknat nya avtal med LHC och det stora intresse som fanns under vintern har åter blossat upp.

– Jag tror att det är en kombination av att Niklas Persson har gjort ett starkt jobb med lagbygget, men också att vi kan erbjuda ett flertal väldigt intressanta produkter. Vi gör små justeringar varje år och har under de senaste åren kunnat öka intresse på grund av det, samt de nya, digitala, produkter som vi har presenterat.

Vad ligger fokus på framöver?
– Vi fortsätter att fokusera på att skriva avtal med olika företag. Vi har några större avtal som vi slutförhandlar om och som vi förhoppningsvis kan presentera framöver. Jag ser ljust på de kommande månaderna, avslutar Michael.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners