• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar

Olle: "Båda lagen vet hur man vinner"

11 oktober 2018 16:30
Intervju

Linköping spelar ikväll veckans enda match när nykomlingen Timrå IK kommer till Saab Arena. Vi pratade med Olle Lycksell efter torsdagens lättare isträning.


– Timrå har varit bra så här långt, de har öppnat serien starkt. Jag tror att det kommer att bli en bra match med två lag som har bra statistik i början. Båda lagen vet hur man vinner och det kommer att vara två bra lag på isen idag, säger Olle Lycksell.

Vad vill du se i kvällens match, både från laget och din sida?
– Vi kom inte upp i rätt arbetsinsats mot Färjestad och vi hade också problem i passningsspelet. Jag tror att passningsspelet blir viktigt tillsammans med att alla är med och bidrar till arbetsinsatsen. Jag började på bänken senaste matchen så för mig blir det viktigt att få igång skridskoåkningen och hjälpa mina lagkamrater till bra målchanser.

Hur tog du det när du fick starta på bänken?
– Det är tuff konkurrens i laget. Jag var inte jättebra mot Mora, så det var ganska väntat och det är sånt som händer. Jag måste lära mig att ta det och visa att jag inte ska vara i den situationen.

Du kom in under matchen och det kändes som att ni fick bra stäm. Vad säger du?
– Det kändes bra och vi hittade tillbaka till liret igen. Jag tycker att min kedja saknade det mot Mora, men mot Färjestad så fick vi tillbaka det. Vi hade några långa byten på dem direkt och satte press. Jag spelar med bra spelare och vi gör det bra tillsammans.