• Huvudsponsorer

Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Fredag Fre 19 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Torsdag Tor 8 November Nov
Söndag Sön 11 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov

Olle: "Båda lagen vet hur man vinner"

11 oktober 2018 16:30
Intervju

Linköping spelar ikväll veckans enda match när nykomlingen Timrå IK kommer till Saab Arena. Vi pratade med Olle Lycksell efter torsdagens lättare isträning.


– Timrå har varit bra så här långt, de har öppnat serien starkt. Jag tror att det kommer att bli en bra match med två lag som har bra statistik i början. Båda lagen vet hur man vinner och det kommer att vara två bra lag på isen idag, säger Olle Lycksell.

Vad vill du se i kvällens match, både från laget och din sida?
– Vi kom inte upp i rätt arbetsinsats mot Färjestad och vi hade också problem i passningsspelet. Jag tror att passningsspelet blir viktigt tillsammans med att alla är med och bidrar till arbetsinsatsen. Jag började på bänken senaste matchen så för mig blir det viktigt att få igång skridskoåkningen och hjälpa mina lagkamrater till bra målchanser.

Hur tog du det när du fick starta på bänken?
– Det är tuff konkurrens i laget. Jag var inte jättebra mot Mora, så det var ganska väntat och det är sånt som händer. Jag måste lära mig att ta det och visa att jag inte ska vara i den situationen.

Du kom in under matchen och det kändes som att ni fick bra stäm. Vad säger du?
– Det kändes bra och vi hittade tillbaka till liret igen. Jag tycker att min kedja saknade det mot Mora, men mot Färjestad så fick vi tillbaka det. Vi hade några långa byten på dem direkt och satte press. Jag spelar med bra spelare och vi gör det bra tillsammans.