Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Pettersen hoppas på stark avslutning

10 december 2021 15:37
Nyhet

Clubens SDHL-lag stänger höstdelen av säsongen med matcher på hemmaplan mot SDE och AIK. Huvudtränare Thomas Pettersen hoppas på en stark avslutning för sitt lag.


– Jag tycker att vi har satt oss i en bra position i ligan inför det som kommer efter jul och den positonen ska vi slå vakt om. Vi vet att vi möter två väldigt bra lag de här kommande dagarna, så vi måste ta oss an uppgifterna med stor ödmjukhet, säger Thomas.

Linköping har vunnit de båda tidigare matcherna mot SDE den här säsongen, medan AIK är det enda laget som LHC ännu inte har tagit poäng av.

– Matcherna mot SDE har varit bra matcher. Jag tycker att det är ett lag som är betydligt bättre än den placering de har i ligan. Vi måste spela som ett kollektiv och ta vara på möjligheter för att det ska kunna bli tre poäng mot dem. AIK i sin tur är också ett bra, som framför allt har några toppspelare som kan ställa till det för oss. Jag hoppas och tror att vi ska kunna ta revansch på dem för matchen tidigare i höstas.

LHC har ett stort antal spelare som försvinner i väg på landslagsuppdrag efter helgens matcher, men det finns ingen risk att spelarna ligger någon dag framåt i tanken.

– Vi har pratat om att ha fokus här och nu och prestera det vi kan i LHC-tröjan. Vi har de här två väldigt viktiga matcherna kvar och jag förväntar mig att vi ska göra allt vi kan för att ta sex poäng.