• Huvudsponsorer

Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Onsdag Ons 18 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt

Pernilla Winberg förlänger med LHC

12 juli 2019 16:00
Pressmeddelande

Nu är det äntligen klart att forwarden tillika landslagsspelaren Pernilla Winberg förlänger kontraktet med LHC.


30-åriga Winberg går därmed in på sin sjätte säsong i LHC-tröjan. Under de föregående fem har hon varit en av lagets bästa poängplockare och varit starkt bidragande till ett SM-guld och tre SM-silver. Efter att under en längre tid jobbat med och genomfört sin egen hockeycamp har hon sagt pennan till pappret och undertecknat ett nytt ettårsavtal.

– Det känns skönt att allting är klart med LHC. Jag trivs väldigt bra i staden och i föreningen som ger mig bra förutsättningar att bli en bättre hockeyspelare. Jag tycker att det känns väldigt spännande inför nästa säsong och ambitionen är ta tillbaka SM-guldet till Linköping, säger Pernilla Winberg.

För General Manager Josef Nilsson betyder Pernillas förlängning att en viktig pusselbit på forwardssidan är klar och att truppen i sin helhet börjar bli fylld.

– Pernilla är inte bara en viktig spelare utan också en viktig ledare i vårt lag. I år har vi ganska stor omsättning av spelare och då blir det ännu viktigare med ledargestalter som har varit i föreningen en längre tid. Spelmässigt hoppas vi att Pernilla ska fortsätta vara en bärande spelare i offensiven, säger Josef.