LHC och Profilservice förlänger och fördjupar sitt samarbete!

11 juni 2021 10:42
Nyhet

– Profilservice blev leverantör av souvenirer till Linköping Hockey Club under 2019. Efter några framgångsrika år har parterna valt att fördjupa samarbetet ytterligare och nu sträcker det sig många år framåt i tiden. För LHC:s del innebär samarbetet både en ökad intäkt för vårt varumärke men även utveckling av souvenirer och produkter till alla våra supportrar och partners, som på sikt kan generera ännu fler intäkter för LHC, säger Michael Sturehed, Kommersiell chef LHC.


– Vi är väldigt stolta över att vara en exklusiv partner där vi tillsammans med LHC får produktutveckla och designa det sortiment som ska bäras av alla LHC-supportrar ute i landet. För oss är det viktigt att affärsmodellen är gynnsam för både klubb och supporter, det har vi verkligen hittat i det här samarbetet med stark e-handel, logistik, kundtjänst och inte minst en fin butik centralt i Linköping, säger Robin Bornehav, Head of Destinations & Sport på Profilservice AB.

– Förutom ett högre tempo på produktutvecklingen ligger det även i planen att utveckla vår fysiska distributionskedja så att fler kan få möjlighet att köpa LHC-produkter runt om i vår stad, avslutar Michael Sturehed.

Not: Idag sker försäljningen genom lhcshop.se, LHC butiken i Linköping Fashion District och på Saab Arena i samband med matcher.