Heja fram LHC till tre poäng mot Luleå
Publicerad: 2022-09-26
Matchinformation
Med en seger i SHL i ryggen är självförtroendet på uppåtgående. På torsdag väntar en ny utmaning när Luleå kommer på besök i Saab Arena. Här kan du ta del av information om biljetter, aktiviteter i arenan och vilken mat som serveras.

Biljettinformation
Till torsdagens match mot Luleå erbjuder vi ett stort antal biljettalternativ.

Ordinarie sittplatsbiljetter finner du för 125:- till 350:-. Är du pensionär, student eller ungdom betalar du 87,50:- till 245:-.

Ordinarie ståplatsbiljetter kostar 125:-. Är du pensionär, student eller ungdom kostar biljetten 87,50:-.

Som alltid kan du bygga ditt eget familjepaket För att köpa detta krävs att du väljer minst en vuxen- och en barnbiljett (upp till 12 år). Vuxenbiljett kostar 175:- och barnbiljett kostar 100:-.

Är ni ett kompisgäng som tänker gå på matchen? Kolla in våra kompispaket. Välj mellan kompispaket 4, 6 eller 10:-. Ju fler ni är, desto billigare blir priset per biljett. Till matchen mot Luleå kostar biljetterna från 130:- och uppåt.

Aktiviteter
I foajén kommer Engströms Bilar ha utställning av nya Skoda-bilar. Dessutom finns Lika som Bar på plats och tävlar ut sin klassiska flyttkartong, fylld av godsaker och LHC-prylar.

Som alltid kommer vår maskot Sture att finnas runt om i vår arena och träffa stora som små supportrar.

ICA Signalen kommer under matchens gång att lotta ut "Matchens Kasse" i arenarummet.

Fler aktiviteter kan tillkomma under de kommande dagarna.

Mat i Saab Arena

Restaurang Rekomo
Restaurang Rekomo hittar du på plan 2 i Saab Arena. Till årets säsong har restaurangen fått ett ordentligt ansiktslyft med ny inredning, som definitivt höjer upplevelsen. En annan nyhet i år är att om du har platser i restaurangens bakre del, kan du gå ner på sittplats på Sektion B och se matchen därifrån.

I Restaurang Rekomo serveras en tvårättersmeny:
Skaldjursceviche
Räkor, Pilgrimsmusslor, kräftstjärtar med mango, lime och chili

Örtbakad lammytterfilé
med rostad vitlökssås, Pomme Anna, bakade tomater och palsternackspure

Om du hellre vill äta en riktigt bra smashed-burger, finns det också på menyn. Välj 2-rätters menyn ovan eller smashed-burger när du bokar din biljett´, vilket du kan göra på lhc.eu/biljett.

Pris: 695:-

Bar 1976
Bar 1598 har till årets säsong bytt namn till 1976-Baren. Där sitter du på ena kortsidan och avnjuter en enklare barbuffé, samtidigt som du kan kolla på matchen.

På lördag serveras Pulled Pork-buffé

Plats i 1976-baren bokar du på lhc.eu/biljett

Pris: 395:-

Vardagsrummet
Vardagsrummet är ett av de nya koncepten i Saab Arena. Sitt tillsammans i en skön soffa och kolla på matchen, från plattformen ovanför 1976-Baren vid sektion Q.

På lördag serveras Pulled Pork-buffé

Plats i vardagsrummet bokas via lhc.eu/biljett

Pris: 695:-

Platser utan biljett

Självklart finns det mängder att matställen även för dig som har en sitt- eller ståplatsbiljett. I Stora Baren och Rinkside, båda belägna i foajén på markplan serveras Pulled Pork-buffé.

I Utsiktsbaren och Sportbaren serveras en buffé med Gräddstuvad Pytt i panna ägg, rödbetor och sallad.

Dessutom har vi en uppdaterad hamburgermeny, i och med att Flott Express har flyttat in på markplan i arenan. På menyn finns ett flertal väldigt goda alternativ.

Arenan öppnar 17.30 och du köper enklast din biljett på lhc.eu/biljett

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners