• Huvudsponsorer

Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Onsdag Ons 18 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt

Linköping Hockey Club och Stadium tecknar nytt sportavtal!

10 april 2019 15:50
Pressmeddelande

Med det nya avtalet som träder i kraft i maj blir Stadium officiell sportleverantör och partner till Linköping Hockey Club.


Linköping Hockey Club, LHC, och Stadium har beslutat att inleda ett samarbete för de närmaste fyra säsongerna med en option på förlängning. Parternas respektive verksamheter kopplar tydligt an till varandra vad gäller vision, utveckling framåt samt engagemang kring på barn- och ungdomar.

– LHC är med sina elitlag och stora ungdomsverksamhet samt tydliga jämställdhetsarbete goda förebilder för hela sporten och samhället i stort. Det är också en viktig förening för oss i regionen och för att stärka vår position inom hockey, säger Daniel Johansson, Sponsorship Manager Stadium.

I och med samarbetsavtalet förvärvar sig Stadium rättigheten som ”Officiell Sportleverantör” och Officiell partner till LHC vilket innefattar samtliga lag/verksamhet inom föreningen. Stadium blir branschexklusiv samarbetspartner i sportbranschen med undantag för det varumärke föreningen väljer att samarbeta med. Stadium blir en av LHC:s Officiella partners.

– I och med avtalet med Stadium får LHC en mycket professionell partner som delar vår syn på utveckling av barn och ungdomar med hjälp av idrotten. Vidare så har Stadium ett bra servicekoncept för att stötta alla våra lag med god materialtillgång säger Michael Sturehed, marknads och kommunikationschef Linköping Hockey Club.

Avtalet avser perioden 1 maj 2019 till 30 april 2023.