• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep

Dan Tangnes lämnar LHC

4 april 2018 19:00
Pressmeddelande

Tränaren Dan Tangnes lämnar LHC efter fyra säsonger, varav de tre senaste som huvudtränare i klubben.


– Efter det snöpliga uttåget i sista matchen mot Djurgården försvann all energi ur kroppen. Men så brukar det vara när allt tar slut så plötsligt. Men nu har det gått en tid och jag har haft påskhelgen på mig att fundera och kommit fram till att jag inte kommer att kunna uppbringa den energi och motivation som krävs. Därför vill jag vara ärlig mot klubben och vi har idag suttit hela dagen med klubbledningen och gått igenom massor av olika saker, säger Dan och fortsätter:

– Men jag vill poängtera att det inte har något med klubben eller omgivningen att göra, utan helt enkelt att i det här jobbet måste man ha 100% drivkraft och motivation, annars skjuter man bara problemen framför sig.

Dan Tangnes kom till LHC som assisterande tränare till Roger Melin 2014 och blev utsedd till huvudtränare inför säsongen 2015/16. En roll som han har haft i tre säsonger.

– Dan kom till oss före påskhelgen och resonerade litet i de här banorna. Men alla vet att efter att ha levt i bubblan med slutspel och matcher varannan dag så är det normalt att man blir helt tom när det tar slut. Det gäller nästan alla i klubben som jobbar varje dag oavsett vardag eller helg under den här perioden, säger klubbdirektören Anders Mäki.

Fredrik Emvall, general manager, fyller i:

– Dan är en mycket omtyckt tränare och person i klubben och vi högaktar verkligen att han är så ärlig och nära klubben att han ändå är helt öppen med sitt resonemang.

– Det är naturligtvis tråkigt när en viktig och nära medarbetare lämnar oss, men nu övergår förstås allt fokus till att hitta en ersättare och bygga ett nytt tränarteam inför den kommande säsongen, säger Fredrik Emvall.