• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Anton Björkman skriver kontrakt med LHC

27 december 2016 11:27
Pressmeddelande

Linköpingskillen och tillika LHC-produkten Anton Björkman har passerat 100 spelade minuter i SHL och har därmed uppnått gränsen för att få ett rookiekontrakt. Parterna är överens om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2018/2019.


Under hösten fick 17-årige Anton Björkman chansen att kliva in i SHL-spel med LHC. Han har nu varit ombytt i sjutton SHL-matcher den här säsongen och har en snittistid strax under åtta minuter per match.

– Anton har visat upp en imponerande mognad och värdering i sitt spel för sin unga ålder. Han gör framsteg hela tiden i träning och vi ser en spännande framtid för Anton. Vi ska vara stolta när vi har spelare som går hela vägen från hockeyskolan till vårt A-lag via vårt juniorprogram, där Pelle Torstensson, Peter Lidman och gänget har gjort ett väldigt bra jobb under många år år, säger Klas Östman.

Hur ser planen ut för Anton framöver? – Vi tycker att det är viktigt att Anton får möjligheten att spela mycket med vårt juniorlag och ta med sig de erfarenheterna samt att han får vara med och konkurrera hos oss så mycket som det går. Vi ska skynda långsamt, avslutar Klas.

Anton själv är väldigt glad över att ha skrivit sitt första kontrakt med Linköping Hockey Club.

– Det känns jätteskönt och väldigt kul att få sitt första kontrakt. Innan säsongen hade jag ingen tanke på att spela i A-laget i år men nu när jag fick chansen så var det kul att jag tog den, säger Anton i en kort kommentar.