Almtorp och Lindhagen förlänger med LHC
Publicerad: 2013-02-27

Jonas Almtorp och Erik Lindhagen har idag förlängt sina avtal med Linköpings Hockey Club. Jonas har skrivit på ett kontrakt som gäller 1+1 år medan Erik Lindhagen har skrivit på ett ettårskontrakt.

Idag har Jonas Almtorp och Erik Lindhagen förlängt sina avtal med Linköpings Hockey Club. Därmed är ytterligare två forwards klara för spel i LHC under de närmaste säsongerna.

29-årige Jonas Almtorp kom till Linköping från Djurgården inför årets säsong. Han har under sin debutsäsong i LHC-tröjan visat prov på stort kunnande och har blivit en viktig komponent i LHCs lagbygge.

– En pålitlig center som gör ett stort arbete i det tysta och fyller en viktig funktion i vårt lag, säger Johan Hemlin, sportchef i LHC.

– Jag är väldigt glad över att det är klart. Jag och min familj trivs väldigt bra i Linköping och jag trivs bra i laget. Det har gått bra under säsongen och jag är jätteglad över att få stanna här i Linköping, säger Jonas Almtorp.

Jonas har skrivit på ett kontrakt som gäller för 1+1 år.

26-årige Erik Lindhagen är en av fem spelare i dagens trupp som påbörjade sin karriär i LHC. Efter tre säsonger som ordinarie i LHC står det klart att det blir minst en säsong till.

– En spelskicklig forward som vi tror har möjligheten att utvecklas vidare under kommande säsong, säger Hemlin.

Erik har under årets säsong haft en viktig roll i LHC och har fortsatt utvecklas på ett bra sätt. Nu ser han fram emot ännu en säsong i LHC-tröjan.

– Det är kul att få förlänga med sin moderklubb. Jag tror att jag kan fortsätta utvecklas i LHC-tröjan och ser fram emot att få fortsätta representera föreningen, säger Erik om förlängningen.

Webredaktör Gustaf Pettersson
Huvudpartners