Fyra mål från Haug Hansen när LHC vann mot SSK
Publicerad: 2020-08-16
Nyhet
Efter gårdagens vinst mot SDE stängde LHC helgen med ytterligare en seger. Division 1-laget Södertälje hade inte mycket att sätta emot LHC, som vann med hela 11-1.

Trotjänaren Madelen Haug Hansen öppnade målskyttet, framspelad av Lene Tendenes och Emilie Kruse Johansen, LHC:s första powerplay-mål för säsongen. Samme Haug Hansen utökade sedan ledningen till 2-0 med ett mål i boxplay.

Första perioden gick vidare med ytterligare två mål, 3-0 signerat Linnea Johansson innan Matilda Af Bjur gjorde 4-0.

Södertälje reducerade till 4-1 innan det var dags för ytterligare mål från LHC. Ingrid Morset samme 5-1, varpå Jennifer Wakefield satte dit 6-1. Haug Hansen utökade sedan sin egna målskörd till tre för kvällen när hon gjorde 7-1. Innan den andra perioden hittade LHC nätet igen när nyförvärvet Celine Tardif gjorde 8-1.

I den tredje perioden gjorde LHC ytterligare tre mål, i tur och ordning av Haug Hansen, Shannon Sigrist och Lene Tendenes, för att fastställa slutresultatet till 11-1.

Värt att notera är att LHC skickade iväg 78 skott på mål, vilket blir ett snitt om 1,3 skott på mål per minut.