J20 Forts: Avslutningsseger på hemmais
Publicerad: 2017-03-05
JUNIOR
En spelsugen Gallo och en extra fokuserad Hagman bidrog till sista hemmasegern i Fortsättningsseriens avslutande del.

Även om det inte blev många mål i matchen mot Karlskrona såg man mycket gott hos framför allt Linköping när man skulle avsluta Fortsättningsserien på hemmais.

Vilmos Gallo hade trätt in som extraspelare för laget och han visade verkligen spelsug omedelbart.

Hans framfart och friska attityd smittade av sig på spelarna i övrigt, vilket bidrog till den kontroll som laget visade upp emot gästande Karlskrona.

Första målet fick dock dröjsmål, med spel i den andra perioden där Linköping skapade sina möjligheter efter mycket om och men, och då höll sig Vilmos Gallo framme och sprätte in 1-0 i bortre krysset.

Oliver Horrsell öppnade upp resultatet ännu mer med 2-0 i numerärt överläge och därefter kändes matchen mer eller mindre stängd.

Spelet i den tredje perioden föll ut lite som spelet i den första, med mycket spel hos Linköping medan gästerna hade många "sarg-ut" och omställningar där läget "kändes rätt".

Vilmos Gallo satte sista målet i tom kasse precis innan slutsignalen löd, och därmed tre färska poäng till LHC. En fin avslutning och den sista hemmamatchen i Fortsättningsserien.