LHC förstärker med Rastislav Pavlikovsky
Publicerad: 2013-01-31

Linköpings HC har idag tecknat ett avtal med den slovakiske forwarden Rastislav Pavlikovsky som gäller resterande del av säsongen 2012/2013. Rastislav har redan anlänt till Linköping och är spelklar till lördagens match mot AIK.

Linköpings Hockey Club kan idag presentera ett nyförvärv till vår trupp. Slovaken Rastislav Pavlikovskvy ansluter till LHC inför slutspurten av Elitserien och det kommande SM-slutspelet.

– En spelare som är tänkt att komplettera vår trupp inför slutspelet, säger Linköpings Johan Hemlin i en kort kommentar.

På grund av osäkerheten kring Mattias Weinhandl skada väljer LHC att bredda truppen innan transferfönstret stänger.

Risken för skador under slutspurten av serien, så som Patrik Zackrissons benbrott 2010 efter transferfönstrets stängning, har också spelat in i beslutet att plocka in spelare till.

Rastislav har stor erfarenhet av spel i Elitserien och har under två år spelat i AIK med Roger Melins som huvudtränare. Sedan tidigare har han representerat HV71, Leksand, Mora och MODO i Elitserien.

Rastislav har redan anlänt till Linköping och kommer inom kort att börja träna med laget. Han kommer att vara spelklar till lördagens match mot AIK.

Webredaktör Gustaf Pettersson
Huvudpartners