Claes Nordén avslutar sin karriär
Publicerad: 2014-10-26

Linköping Hockey Club och Claes Nordén meddelar idag att Claes har valt att avsluta sin karriär som ishockeyspelare vid 21-års ålder. Det är ett beslut som Claes har valt att ta efter en längre tids övervägande.

– Jag har bestämt mig för att avsluta min aktiva karriär som ishockeyspelare. Det är ett beslut som jag har tagit efter en längre tids funderande och det är skönt att äntligen ha tagit ett beslut gällande min framtid, säger Claes Nordén. 

Har någon annan varit med och påverkat beslutet?
– Det här beslutet är något som jag har tagit själv. Varken LHC eller någon utomstående har varit med och påverkat det. Jag känner att jag är klar med hockeyn och jag ser fram emot att börja ett nytt kapitel i mitt liv, säger han och fortsätter med att säga:

– Jag avslutar karriären på mina egna villkor. Nu väljer jag att blicka fram emot de utmaningar och möjligheter som livet har att ge.

Claes har representerat LHC under stora delar av sin karriär. Han började i Björnligan i Linköping och lyckades ta sig hela vägen från pojklagshockey till A-lagsspel.

– Jag vill tacka LHC och Fredrik Emvall för sin förståelse kring mitt beslut. Vidare vill jag tacka lagkamrater, tränare, övriga ledare och LHC som förening för den här tiden.

LHC:s General Manager Fredrik Emvall kommenterar Claes Nordéns beslut:

– Jag blev förvånad när Claes meddelade sitt beslut till mig. Jag tycker att Claes har gjort det bra sedan han kom hem från Mora och han har hela tiden jobbat väldigt hårt för lagets bästa. Givetvis stöttar vi Claes i hans beslut och vi önskar honom lycka till när han nu går vidare i livet.

Webredaktör Gustaf Pettersson
Huvudpartners