• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Surovy går till NHL

11 juli 2007 11:25

LHC:s nye forward Tomas Surovy hade en öppning i sitt avtal med LHC att kunna skriva på för en NHL-klubb senast 9 juli. Det ser nu ut som om Surovy har utnyttjat den klausulen.


- Vi har sedan ett par dagar fått information från Surovys agent att det skulle vara aktuellt, säger Johan Hemlin i LHC.
Det kom dock ingen officiell bekräftelse och därför har LHC fortfarande levt på hoppet att Tomas skulle stanna i Europa och LHC.
- Men nu har jag fått en bekräftelse av agenten att Tomas verkligen skrivit på, och att detta skedde timmarna innan tidsfristen gick ut. Därför räknar vi nu med att Surovy är förlorad för LHC och därför vill vi också berätta den tråkiga nyheten för våra fans och vår omgivning. Det har dock ännu inte kommit någon officiell bekräftelse från den aktuella klubben, men det är ju inte vår sak, fortsätter Hemlin.
LHC har femton forwards i sin trupp även utan Surovy. Hemlin säger:
- Surovy har en möjlighet att återvända till Europa om han inte tar plats i NHL-klubben. Vi kommer att titta närmare på detta om ett par dagar när vi klarhet i alla detaljer.
Mer information är att vänta, med andra ord.