• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar

Surovy går till NHL

11 juli 2007 11:25

LHC:s nye forward Tomas Surovy hade en öppning i sitt avtal med LHC att kunna skriva på för en NHL-klubb senast 9 juli. Det ser nu ut som om Surovy har utnyttjat den klausulen.


- Vi har sedan ett par dagar fått information från Surovys agent att det skulle vara aktuellt, säger Johan Hemlin i LHC.
Det kom dock ingen officiell bekräftelse och därför har LHC fortfarande levt på hoppet att Tomas skulle stanna i Europa och LHC.
- Men nu har jag fått en bekräftelse av agenten att Tomas verkligen skrivit på, och att detta skedde timmarna innan tidsfristen gick ut. Därför räknar vi nu med att Surovy är förlorad för LHC och därför vill vi också berätta den tråkiga nyheten för våra fans och vår omgivning. Det har dock ännu inte kommit någon officiell bekräftelse från den aktuella klubben, men det är ju inte vår sak, fortsätter Hemlin.
LHC har femton forwards i sin trupp även utan Surovy. Hemlin säger:
- Surovy har en möjlighet att återvända till Europa om han inte tar plats i NHL-klubben. Vi kommer att titta närmare på detta om ett par dagar när vi klarhet i alla detaljer.
Mer information är att vänta, med andra ord.