• Huvudsponsorer

Germundia Holding och LHC tecknar avtal om samarbete

13 september 2019 14:06
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club har tecknat ett avtal som fördjupar samarbetet med Germundia Holding.


Sedan flera år har Germundia med bolagen EWG Group AB, Miljöbolaget, Korvgubbens, TM Event AB Germundia Fastigheter AB och Tryck och Media AB varit en av LHC största partners som genom stort engagemang bidraget till vår utveckling. Nu fördjupar vi samarbetet ytterligare då TM Event går in som partner i LHC:s matcharrangemang, med ansvar för att höja besöksupplevelsen i och omkring Saab Arena i samband med SHL matcher.

– Med Germundia Holding och dess dotterbolag TM Event som parter får vi en mycket aktiv partner som på många sätt kommer hjälpa LHC att göra våra matcherevenemang bättre och proffsiga, säger Michael Sturehed marknadschef LHC.

Förutom aktiviteterna kring våra evenemang har Germundia stor del i vårt serviceutbud då de sedan en längre tid är leverantör till LHC:s restauranger och kiosker, vilket sker från dotterbolaget Korvgubbens! Vidare har LHC under lång tid samarbetat med Tryck och Media som parter på trycksaker i alla dess former.

– Vi inom Germundia gruppen ser LHC som en strategisk partner, förutom att vi älskar hockey så ser vi värdet i att finnas kring varumärket LHC vilket har gett oss många nya affärspartner, säger, Per Lindqvist, VD / delägare Germundia Holding.

– LHC är med sina elitlag och stora ungdomsverksamhet goda förebilder för hela sporten och samhället i stort. Det är också en viktig förening för oss för att stärka vår position, säger Anders Gustafsson delägare i Germundia Holding.

Germundia holding har ca 80 anställda och beräknas omsätta ca 190 mkr under innevarande verksamhetsår.